Učka 96,9 MHz Rabac 92,1 MHz Pula 98,0 MHz Rovinj 88,0 MHz Poreč 98,5 MHz Umag 107,3 MHz Buje 97,9 MHz

JAMIROQUAI objavili novi studijski album "Automaton"!

JAMIROQUAI

Kako je i najavljeno singlom "Automaton", Grammyem nagrađena globalna electro-funk senzacija JAMIROQUAI danas je objavila potpuno novo istoimeno studijsko izdanje! S albuma su prethodno objavljene pjesme "Automaton" i "Cloud 9", dok su se u radijskom eteru mogle čuti i pjesme "Superfresh", "We Can Do It" i "Something About You", objavljene pojedinačno svakog dana u tjednu prije objave albuma.
https://umhr.lnk.to/JamiroquaiAutomatonPR. Novo izdanje osmo je po redu za Jamiroquai, nasljeđuje album "Rock Dust Light Star" iz 2010. godine, donosi 12 pjesama, a njegovim stvaranjem i produkcijom bavili su se Jay Kay i klavijaturist skupine Matt Johnson. Uz nove pjesme i novo studijsko izdanje, Jamiroquai su za nadolazeće mjesece pripremili i niz koncertnih nastupa, a detalje o svim koncertnim postajama te ulaznicama moguće je pronaći na njihovoj službenoj stranici jamiroquai.com.
Osnovani 1992. godine, Jamiroquai su ubrzo s objavom debi-izdanja "Emergency on Planet Earth" postali jedno od planetarno uspješnih i utjecajnih glazbenih imena, a svojom kreativnošću dokazali su se kao jedni od najinovativnijih bendova svog vremena. Iza sebe imaju sedam studijskih izdanja, Grammy priznanje, kao i više od 26 milijuna prodanih primjeraka albuma. Među njihove fanove ubrajaju se Chance the Rapper, The Black Madonna, Anderson.Paak, Pharrell, Tyler the Creator, Jungle, Redman, Stevie Wonder & The Internet…

Novo studijsko izdanje "Automaton" hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom obliku:
https://umhr.lnk.to/JamiroquaiAutomatonPR

"Automaton" - popis pjesama
Shake It On
Automaton
Cloud 9
Superfresh
Hot Property
Something About You
Summer Girl
Nights Out In The Jungle
Dr Buzz
We Can Do It
Vitamin
Carla