Učka 96,9 MHz Rabac 92,1 MHz Pula 98,0 MHz Rovinj 88,0 MHz Poreč 98,5 MHz Umag 107,3 MHz Buje 97,9 MHz

Novi album: "40 velikih hitova: Pjesme za ples - Pleši sa mnom"

40Hitova

Nakon sjajne kompilacije najpoznatijih pjesama za djecu, u prodaji je još jedno izdanje u sklopu edicije "40 velikih hitova" - "Pleši sa mnom", koje na dvama CD-ima donosi izbor najzabavnijih i najomiljenijih pjesama za ples. Volite li pop zvuk ili Cro dance, novi val ili rock, na ovu kompilaciju nećete moći mirovati jer se na njoj nalazi sve ono najplesnije iz kataloga Croatia Recordsa, neovisno o žanru i stilu. Prvi CD sadrži plesne pop evergreene, poput "Džuli" Daniela Popovića, Rivine "Rock me" ili "Hajde da ludujemo" u nezaboravnoj izvedbi Tajči; zatim najbolje od Cro dancea, danas opet izuzetno popularnog u klubovima, pa do novih vrtoglavih ritmova Jelene Rozge, Lane Jurčević i Shomyja i Vukija, a zaključuju ga urbani pop zvuci Divasica, Nine Badrić i kralja naše plesne muzike - Dine Dvornika. Drugi je pak CD ponajprije posvećen novovalnom i rock i pop-rock zvuku. Tu su nezaustavljivi plesni hitovi koji i danas tjeraju na ples gdje god ih se pusti - kultna "Soba 23" Denis & Denis, "Bitanga i princeza" Bijelog dugmeta, "Zašto su danas devojke ljute" Idola, "Totalno drukčiji od drugi" Vještica, "Danas sam luda" Josipe Lisac i druge čuvene pjesme garancija su za najbolji mogući rock plesnjak. Zajedno, ova dva CD-a omogućuju svima da pronađu svoju vrstu zabave u svakoj situaciji i jamče da na pored njih nitko neće ostati miran.
Kompilaciju "40 velikih hitova: Pleši sa mnom - pjesme za ples" kupite po cijeni od 79 kn na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim poveznicama:
Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=935486
iTunes: http://itunes.apple.com/us/album/id1225986939
Amazon: http://amazon.com/dp/B06Y5SKGRD/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1491835470&sr=8-1&keywords=40+VELIKIH+HITOVA+PJESME+ZA+PLES
Deezer: http://deezer.com/album/39894551