276146342 10158278811345876 1211011324397789087 n

Sport

U programu Radio Istre sport je zastupljen u velikoj mjeri, kako lokalni, tako i nacionalni ali i međunarodni. Ponedjeljkom od 10:00 do 14:00 u našem se "Sportu ponedjeljkom" mogu tako čuti osvrti na brojne lokalne i nacionalne sportske susrete, rezultati, ali i planovi mladih i onih već afirmiranih sportaša, sportašica i klubova. 

Uz sportsku rubriku u našim informativnim emisijama, svakog se dana, osim vikenda, u 13:30 u našem programu emitiraju "Sportske minute" koje najavljuju sportska zbivanja tog dana odnosno donose osvrte na one održane prethodnog dana. 

Sporta naravno ne nedostaje ni vikendom. U vrijeme trajanja ligaških natjecanja, subotom je cijeli večernji program, dakle od 18:00 do 22:00 sata, posvećen sportu. Prijenosi utakmica, javljanja s terena, rezultati, gosti samo su dio bogate sportske večeri subotom. 

Bez obzira što sve sportove nastojimo pratiti podjednako, moramo istaknuti odličnu suradnju s Rukometnim klubom Poreč, čije utakmice, kako domaće, tako i one gostujuće, prenosimo uživo u našem programu, kao i one Rukometnog kluba Buzet. Zahvaljujući dobroj suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom, javljanjima pratimo i utakmice koje igra hrvatska nogometna reprezentacija, ne samo u našoj zemlji već u široj regiji (Slovenija, Austrija). 

Poseban "tretman" u našem programu ima teniski ATP turnir "Croatia Open" Umag. Tada naš "Studio na kotačima" parkiramo u kompleks umaškog Stella Marisa i cijeli tjedan večernji program realiziramo iz Umaga, s brojnim gostima iz svijeta tenisa ali i zabave kojima je Umag svakog ljeta postao nezaobilazna destinacija. 

Cilj je našeg sportskog programa ne samo informirati sportaše i ljubitelje sporta o zbivanjima na sportskim terenima, već prije svega i potaknuti mlade na sport kao način rekreacije i zdravog načina življenja.

Kontakt: Sport Radio Istra

 

InterviewVori LukaModric  MarinCilic 
 AnaJelusic  IvicaKostelic  SpRukomet09